Anima Design - Copper

Op voorraad
€ 1.544,00

Anima DESIGN: Verhef de Hedendaagse Rookervaring

Ontdek het domein van Anima PREMIUM, waar spiritualiteit en moderne rook samenkomen. Laat je onderdompelen in onze meticuleus vervaardigde collectie, exclusief ontwikkeld door onze visionaire ontwerpers voor de veeleisende verzamelaar.

Met Uitstekende Precisie Vervaardigd

Elke Anima waterpijp is met uiterste zorg met de hand vervaardigd met fijne materialen, waarbij de nadruk ligt op precisie en ambachtelijke productie. Met zijn kenmerkende gegoten aluminium onderdeel onderscheidt Anima zich van andere waterpijpen en creëert het een opmerkelijke synergie van functionaliteit en elegantie. De prachtige combinatie van aluminium en met de hand gemaakt porselein zorgt voor een werkelijk unieke rookervaring. Onze vazen, vervaardigd van Tsjechisch kristal dat geblazen is in traditionele Tsjechische glasfabrieken met een lange geschiedenis, garanderen ongeëvenaarde esthetische waarde en een prachtige verscheidenheid aan ontwerpen.

Ongeëvenaarde Kwaliteit

Onze toewijding aan het bieden van de hoogste kwaliteit rookervaring is duidelijk zichtbaar in elk aspect van ons diep detailgerichte product. Meesters van hun ambacht dragen bij aan het ontwikkelings- en productieproces, waarbij ze hun expertise inzetten voor met de hand gemaakt porselein, mondgeblazen glas en moderne materialen zoals gegoten aluminium. Anima waterpijpen worden met trots geproduceerd in de Tsjechische Republiek, het hart van de Europese Unie.

Verrijk je rookritueel met Anima KOPER

Dompel jezelf onder in de betoverende wereld van Anima KOPER en verhef je rookritueel naar nieuwe hoogten. Of je nu een ervaren liefhebber bent of een nieuwsgierige nieuwkomer, Anima KOPER biedt een werkelijk uitzonderlijke en onvergetelijke waterpijpervaring. Herontdek de eeuwenoude kunst van het waterpijp roken met Anima KOPER, waar traditie en innovatie perfect samenkomen.

Ontgrendel de betovering van Anima KOPER en ga op een reis van tijdloze elegantie.

Kenmerken
Merk Anima
Herkomst Tsjechie
Productie Machinaal
Diffuser Ingebouwd en afkoppelbaar
Sluiting Klik
Rookkamer n.v.t.
Kwaliteit Royal Class (A++)
Type Vaas Boheems kristal
Wordt geleverd Zonder kopje
Kleur Transparant, Zwart, Matt, Koper
Max. aantal slangen 1 slang
Lengte 62
Formaat Medium (46cm - 68cm)
Model Modern
Gewicht stang (Gram) Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Anima Design - Copper
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven