Anima Lotus - Black

Op voorraad
€ 1.268,00

Anima Lotus Essence Waterpijp - Een Prachtige Samensmelting van Natuur en Kunst

De Anima Lotus Essence Waterpijp is een opmerkelijke creatie geïnspireerd door de betovering van de natuur. Het belichaamt puurheid, verlichting en spiritueel ontwaken, en haalt inspiratie uit de fascinerende lotusbloem. Het overstijgt het concept van een simpele rookapparaat en transformeert in een kunstwerk dat eer betoont aan de schoonheid van de natuurlijke wereld.

Deze buitengewone Anima waterpijp is verkrijgbaar in twee verschillende varianten - de tafeloplossing en de vloeroplossing. De Anima tafeloplossing dient als een betoverend middelpunt, terwijl de vloerversie sierlijk in de lucht zweeft, als een serene lotus die rust op kalme wateren. Innovatieve technologieën tillen de Anima Lotus Essence Waterpijp naar een hoger niveau, met een magneetslot-systeem dat een eigentijdse touch toevoegt en zorgt voor moeiteloos en naadloos openen.

Wat deze Anima waterpijp onderscheidt, is het unieke 360-graden controleklepsysteem, waardoor de rook op gracieuze wijze in alle richtingen kan stromen. Dit ontwerp weerspiegelt de etherische schoonheid van mist die neerdaalt op een prachtige witte bloesem. De Anima Lotus Essence Waterpijp biedt een keuze tussen klassiek zwart en helder wit als primaire kleurvarianten. Bovendien bieden we aanpasbare ontwerpen, waardoor je de waterpijp kunt personaliseren naar jouw individuele stijl.

Kies de uitvoering die aansluit bij jouw esthetische visie en laat de Anima Lotus Essence Waterpijp een betoverend symbool van elegantie worden in jouw omgeving.

Anima Lotus Essence Zwart - Ontdek de Magie van de Nacht

Begeef je op een betoverende reis met de Anima Lotus Essence Zwart, waar de essentie van de nachtelijke lotus tot leven komt. Elke vaas van Anima ondergaat een nauwgezet ambachtelijk proces, waarbij delicate zwarte fragmenten naadloos worden versmolten in houten mallen. Het resultaat is een fascinerende samensmelting van glas en duisternis, waardoor elke waterpijp een uniek meesterwerk is.

Ervaar het betoverende samenspel van licht en schaduw met de geïntegreerde lichtfunctie van de Anima Lotus Essence Zwart. Verlichting straalt sierlijk vanaf de basis naar de top, en creëert een betoverend schouwspel dat de zintuigen prikkelt. Het samenspel tussen het verlichte gloed en de zwarte stippen in het glas weerspiegelt op het witte porseleinen bord, en transformeert jouw waterpijpervaring in een boeiende vertoning van visuele poëzie.

De Anima Lotus Essence Zwart is verkrijgbaar in zowel een tafel- als vloerversie, zodat je de perfecte uitvoering voor jouw ruimte kunt kiezen. De vloerstandaard, vakkundig vervaardigd uit solide staal, biedt stabiliteit en elegantie, waardoor de Anima waterpijp trots kan staan als een symbool van verfijning en elegantie.

Kenmerken
Merk Anima
Herkomst Tsjechie
Productie Machinaal
Diffuser Ingebouwd en afkoppelbaar
Sluiting Klik
Rookkamer n.v.t.
Kwaliteit Royal Class (A++)
Type Vaas Boheems kristal
Wordt geleverd Zonder kopje
Kleur Paars, Transparant, Wit, Zwart, Matt
Max. aantal slangen 1 slang
Lengte n.v.t.
Formaat Groot (> 69cm)
Model Modern
Gewicht stang (Gram) Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Anima Lotus - Black
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven