Anima Lotus - White

Op voorraad
€ 1.268,00

Anima LOTUS hookah

De Anima LOTUS is het resultaat van onze fascinatie voor de natuur en haar schoonheid. Als symbool van zuiverheid, verlichting en spiritueel ontwaken dient de lotusbloem als inspiratie voor het ontwerp. We wilden een waterpijp creëren die niet alleen fungeert als een rookapparaat, maar ook als een kunstwerk dat onze diepe bewondering voor de natuurlijke wereld weerspiegelt.

Met twee verschillende versies beschikbaar - de tafeloplossing en de vloeroplossing - biedt de Anima Lotus veelzijdigheid om aan je voorkeuren te voldoen. Terwijl de tafeloplossing boeit als een decoratief middelpunt, zweeft de vloerversie gracieus in de lucht en roept de serene rust op van een lotus die rust op kalme wateren. Met innovatieve technologieën introduceert de Anima Lotus een magnetisch vergrendelingssysteem dat een frisse, moderne touch toevoegt en zorgt voor eenvoudig en soepel openen. Bovendien heeft deze waterpijp een uniek 360-graden ventielsysteem dat de rook in alle richtingen laat stromen, waarbij de natuurlijke schoonheid van mist die neerdaalt op een witte bloesem wordt nagebootst. De Anima Lotus is verkrijgbaar in twee primaire kleurvarianten: zwart en wit. Daarnaast bieden we ook op maat gemaakte ontwerpen, zodat je de waterpijp kunt afstemmen op jouw individuele stijl. Kies de uitvoering die aansluit bij jouw esthetische visie en laat de Anima Lotus een betoverend symbool van elegantie worden binnen jouw omgeving.

Anima Lotus Witte editie 

Dompel jezelf onder in de etherische essentie van de Anima Lotus Wit, waar de zuiverheid van een witte lotus zich ontvouwt. Dit symboliseert natuurlijke sereniteit en belichaamt een eenvoudig, helder ontwerp dat uitnodigt tot het verkennen van zijn gracieuze rondingen. Het glas van de Anima Lotus Wit is met de hand vervaardigd uit kleine witte fragmenten die nauwgezet in houten mallen zijn gesmolten. Dit nauwgezette proces zorgt ervoor dat elke waterpijpvaas een uniek meesterwerk wordt. Het geïntegreerde licht verlicht van onder naar boven en accentueert op delicate wijze de vorm van de lotus. De straling van het licht werpt een lumineuze gloed die een vleugje betovering en rust toevoegt. Naast zijn fascinerende kenmerken biedt de Anima Lotus Wit veelzijdigheid in de display-opties met zowel tafel- als vloeroplossingen.

Kenmerken
Merk Anima
Herkomst Tsjechie
Productie Machinaal
Diffuser Ingebouwd en afkoppelbaar
Sluiting Klik
Rookkamer n.v.t.
Kwaliteit Royal Class (A++)
Type Vaas Boheems kristal
Wordt geleverd Zonder kopje
Kleur Transparant, Wit, Zilver
Max. aantal slangen 1 slang
Lengte n.v.t.
Formaat Groot (> 69cm)
Model Modern
Gewicht stang (Gram) Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Anima Lotus - White
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven