Anima Premium - Gold

Op voorraad
€ 1.544,00

Anima PREMIUM: Verhef jouw rookervaring

Welkom bij Anima PREMIUM, waar we je uitnodigen voor een reis naar de spirituele dimensie van hedendaags roken. Onze unieke waterpijpen worden met grote zorg vervaardigd om aan de eisen van de veeleisende verzamelaar te voldoen en bieden een ongeëvenaarde ervaring.

Vakmanschap en Materialen: Een Perfecte Synergie

Bij Anima hechten we veel belang aan precisie en vakmanschap en maken we gebruik van hoogwaardige materialen om uitzonderlijke waterpijpen te creëren. Onze bijzonderheid ligt in de combinatie van gegoten aluminium onderdelen en handgemaakt porselein, wat resulteert in een harmonieuze mix van functionaliteit en elegantie. De vazen, vervaardigd met Tsjechisch kristal geblazen in traditionele Tsjechische glasfabrieken, getuigen van onze toewijding aan esthetische excellentie en bieden een gevarieerd scala aan ontwerpen.

Ongecompromitteerde Kwaliteit: Elk Detail Telt

Om de hoogste kwaliteit rookervaring te garanderen, laten we geen enkel detail onopgemerkt. Vakmeesters zijn betrokken bij het ontwikkelings- en productieproces en passen hun expertise toe bij het maken van handgemaakt porselein, het met de hand blazen van glas en het gebruik van moderne materialen zoals gegoten aluminium. Wees gerust, Anima waterpijpen worden met trots geproduceerd in het hart van de Europese Unie, in Tsjechië.

Anima Premium Gold: Het Epitome van Luxe

Maak kennis met de Anima PREMIUM GOLD waterpijp, het hoogtepunt van ons assortiment. Dit buitengewone stukje trekt de aandacht met zijn gouden porseleinen lichaam, versierd met verfijnde witte lijnen die elegantie uitstralen. Met nauwkeurige precisie en vakmanschap vervaardigd, weerspiegelt de Anima PREMIUM GOLD waterpijp de kunst van een juwelier die kostbare stenen zet. De standaard, gegoten van hoogwaardig duraluminium, heeft een onberispelijke sneeuwwitte kleur. Als aanvulling op de weelde van het gouden lichaam wordt de waterpijp geleverd met een witte Italiaanse koeienhuiden slang met prachtige gouden details. Elk element is ontworpen met oog voor detail, resulterend in een nauwkeurige en luxueuze algehele indruk. De Anima PREMIUM GOLD overstijgt het zijn van een eenvoudig rookaccessoire; het is een fascinerend kunstwerk, vergelijkbaar met een exclusief sieraad.

Ervaar de top van elegantie en geef toe aan de ideale rookervaring met Anima PREMIUM GOLD.

Kenmerken
Merk Anima
Herkomst Tsjechie
Productie Machinaal
Diffuser Ingebouwd en afkoppelbaar
Sluiting Klik
Rookkamer n.v.t.
Kwaliteit Royal Class (A++)
Type Vaas Boheems kristal
Wordt geleverd Zonder kopje
Kleur Goud, Transparant, Wit
Max. aantal slangen 1 slang
Lengte 62
Formaat Medium (46cm - 68cm)
Model Modern
Gewicht stang (Gram) Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Anima Premium - Gold
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven