Anima Premium - White

Op voorraad
€ 1.544,00

Anima PREMIUM: Verhef jouw rookervaring

Welkom bij Anima PREMIUM, waar we je uitnodigen voor een reis naar de spirituele dimensie van hedendaags roken. Onze unieke waterpijpen worden met grote zorg vervaardigd om aan de eisen van de veeleisende verzamelaar te voldoen en bieden een ongeëvenaarde ervaring.

Vakmanschap en Materialen: Een Perfecte Synergie

Bij Anima hechten we veel belang aan precisie en vakmanschap en maken we gebruik van hoogwaardige materialen om uitzonderlijke waterpijpen te creëren. Onze bijzonderheid ligt in de combinatie van gegoten aluminium onderdelen en handgemaakt porselein, wat resulteert in een harmonieuze mix van functionaliteit en elegantie. De vazen, vervaardigd met Tsjechisch kristal geblazen in traditionele Tsjechische glasfabrieken, getuigen van onze toewijding aan esthetische excellentie en bieden een gevarieerd scala aan ontwerpen.

Ongecompromitteerde Kwaliteit: Elk Detail Telt

Om de hoogste kwaliteit rookervaring te garanderen, laten we geen enkel detail onopgemerkt. Vakmeesters zijn betrokken bij het ontwikkelings- en productieproces en passen hun expertise toe bij het maken van handgemaakt porselein, het met de hand blazen van glas en het gebruik van moderne materialen zoals gegoten aluminium. Wees gerust, Anima waterpijpen worden met trots geproduceerd in het hart van de Europese Unie, in Tsjechië.

Anima Premium Wit: Omarm Tijdloze Elegantie

Dompel jezelf onder in de aantrekkingskracht van de Anima PREMIUM WITTE waterpijp. Zijn glanzend witte lichaam, versierd met een subtiel gezandstraald Anima patroon, straalt een gevoel van verfijning uit. Elk detail is zorgvuldig ontworpen, van de met de hand gesmolten gekleurde fragmenten in tinten blauw en goud die het glas sieren, tot de minimalistische zwarte leren slang en mondstuk met gouden accenten. De toevoeging van een gouden tafelstandaard versterkt de luxueuze sfeer. Kies voor de Anima PREMIUM WITTE waterpijp voor een buitengewone artistieke en functionele ervaring die werkelijk uniek is.

Ervaar de top van elegantie en geef je over aan de superieure rookervaring met Anima EXCLUSIVE.

Kenmerken
Merk Anima
Herkomst Tsjechie
Productie Machinaal
Diffuser Ingebouwd en afkoppelbaar
Sluiting Klik
Rookkamer n.v.t.
Kwaliteit Royal Class (A++)
Type Vaas Boheems kristal
Wordt geleverd Zonder kopje
Kleur Geel, Transparant, Wit
Max. aantal slangen 1 slang
Lengte 62
Formaat Medium (46cm - 68cm)
Model Modern
Gewicht stang (Gram) Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Anima Premium - White
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven