El Nefes - Gazi

Waardering:
70% of 100

Niet op voorraad

Delen

Kleurrijke variatie met El Nefes – Gazi

Naast Egypte heeft ook Turkije haar eigen topmerk onder de waterpijpen. De modellen van El Nefes worden gemaakt van massief koper. De kleine details op de stang en kolenschaal worden er met de hand ingekerfd. De vazen zijn van Boheems kristal en hebben een mooie kleur. Hierdoor haal je een waar kunstwerk in je huis. Dit merk is dan ook zeer geliefd onder verzamelaars.

Waterpijp in Ottomaanse stijl

Deze Gazi is het kleinere broertje van de Sultan (Rood) en Sultan (Groen). De stang is 70 centimeter lang en de zeer gedetailleerde versieringen zijn er met de hand in geëtst. De kolenschaal is extra groot en tevens voorzien van versieringen. Er valt voldoende te zien aan deze waterpijp tijdens je heerlijke rooksessie.

Bij deze shisha staat geen specifieke kleur centraal. Je kunt bij bestelling de kleur van de vaas zelf uitkiezen en geheel zelf bepalen wat voor soort slang je wilt hebben. De vaas is wel specifiek van El Nefes. Het is gemaakt van Boheems kristal en beschilderd met versieringen van 24 karaats goud. Dit is heel mooi, maar ook duurzaam, want je poetst het er niet zomaar af. Samen zorgen alle onderdelen voor een authentieke Ottomaanse doffe rookstijl.

Gerelateerde producten

Spreekt de stijl van deze waterpijp je wel aan, maar heb je liever een groter model? Kijk dan eens naar onze Sultan (Rood) en Sultan (Groen).

El Nefes – Gazi wordt geleverd met:

  • Massief koperen Gazi stang van 70cm
  • Gekleurde vaas van Boheems kristal
  • Kolenschaal
  • Tabakskop naar keuze
  • Alle bijbehorende rubbers
  • Kolentang

Let op: Omdat dit product handgemaakt is en niet gestandaardiseerd van de fabrieksband gerold komt kan het product soms afwijken van de foto of lichte oneffenheden bevatten. Lees hier meer over onze hand gemaakte producten en wat je hiervan kunt verwachten.

Let op: Gebruik bij het schoonspoelen van je vaas altijd lauw water. Bij te warme temperaturen kan het glas zwakker worden en zelfs barsten. Vazen die breken door verkeerd onderhoud worden door ons niet vergoed.

Kenmerken
Merk El Nefes
Aantal slangen n.v.t.
Lengte Onbekend
Gewicht stang (Gram) Onbekend
Kwaliteit Premium (A+ klasse)
Sluiting Rubber
Type Vaas Waterpijp Zelf te kiezen vaas
Type Diffuser Semi diffuser (Bal of bout)
Rookkamer traditionele
Herkomst Turkije
Productiewijze n.v.t.
Model Massief
Kleur n.v.t.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:El Nefes - Gazi
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven

BEOORDELING & REVIEWS
3.5

Gemiddelde beoordeling

Waardering:
70% of 100
5 ster
1
4 ster
0
3 ster
0
2 ster
1
1 ster
0
Kwaliteit 4
80% of 100
Prijs 3
60% of 100