Farida - Golden Eagle (Limited Edition)

Op voorraad
Nog 5 beschikbaar
€ 175,00
Delen

Luxe uit het Oud egyptisch rijk met Farida – Golden Eagle

Farida is het kwaliteitsmerk uit Egypte. De waterpijpen worden gemaakt van massief koper. Alle kleine details zijn er later met de hand ingekerfd. In samenwerking met de kleurrijke hand geblazen vazen vormen de modellen een waar kunstwerk in je huis. Dit merk is dan ook zeer geliefd onder verzamelaars.

Unieke extra grote koperen Adelaar waterpijp!

Deze koperen Eagle is een waar pronkstuk om te zien en uniek in zijn soort. De stang is maar liefst 85 centimeter lang en met in het midden een zeer gedetailleerde roofvogel. Deze vogel is sterk verbonden met de Egyptische geschiedenis. De adelaar wordt ook veel gebruikt in nationale vlaggen en voetbalclub logo's en is daarom favoriet! Alle details op de vogel zijn met de hand gemaakt en uniek onder verzamelaars (Dit model is bij ons dan ook vaak beperkt verkrijgbaar). Hierdoor is het een waterpijp waar je niet alleen een heerlijke rooksessie mee kunt hebben, maar ook urenlang kunt bewonderen.

Bij deze shisha staat geen specifieke kleur centraal. Je kunt naast dit product de nog geheel zelf bepalen wat voor soort slang en tabakskop je wilt hebben. 

Farida – Giant Eagle (Limited Edition) wordt geleverd met:

  • Massief koperen stang
  • Vaas
  • Kolenschaal
  • Alle bijbehorende rubbers
  • Kolentang

Let op: Deze waterpijp wordt geleverd zonder slang en tabakskop. 

Let op: Omdat dit product handgemaakt is en niet gestandaardiseerd van de fabrieksband gerold komt kan het product soms afwijken van de foto of lichte oneffenheden bevatten. Lees hier meer over onze hand gemaakte producten en wat je hiervan kunt verwachten.

Let op: Gebruik bij het schoonspoelen van je vaas altijd lauw water. Bij te warme temperaturen kan het glas zwakker worden en zelfs barsten. Vazen die breken door verkeerd onderhoud worden door ons niet vergoed.

Uniek en exclusieve waterpijp producten verkrijgbaar bij Premium-Hookahs

Let op: Helaas zijn er van dit product veel namaakartikelen op de markt. Premium-Hookahs is de officiele dealer van dit product in Nederland. Hierdoor kunnen wij de origine van dit product garanderen. 

Kenmerken
Merk Farida
Herkomst Egypte
Productie Handgemaakt
Diffuser Semi (bout)
Sluiting Rubber
Rookkamer Traditioneel
Kwaliteit Excellent
Type Vaas Glas
Wordt geleverd Zonder slang en zonder kopje
Kleur Goud
Aantal slangen 1 slang
Lengte 85.0000
Formaat Groot (> 69cm)
Model Traditioneel
Gewicht stang (Gram) 2603
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Farida - Golden Eagle (Limited Edition)
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven