Farida - Golden Eagle (Limited Edition)

Op voorraad
Nog 2 beschikbaar
€ 299,95
€ 249,95

Luxe uit het Oud egyptisch rijk met Farida – Golden Eagle

Farida is het kwaliteitsmerk uit Egypte. De waterpijpen worden gemaakt van massief koper. Alle kleine details zijn er later met de hand ingekerfd. In samenwerking met de kleurrijke hand geblazen vazen vormen de modellen een waar kunstwerk in je huis. Dit merk is dan ook zeer geliefd onder verzamelaars.

Unieke extra grote koperen Adelaar waterpijp!

Deze koperen Eagle is een waar pronkstuk om te zien en uniek in zijn soort. De stang is maar liefst 85 centimeter lang en met in het midden een zeer gedetailleerde roofvogel. Deze vogel is sterk verbonden met de Egyptische geschiedenis. De adelaar wordt ook veel gebruikt in nationale vlaggen en voetbalclub logo's en is daarom favoriet! Alle details op de vogel zijn met de hand gemaakt en uniek onder verzamelaars (Dit model is bij ons dan ook vaak beperkt verkrijgbaar). Hierdoor is het een waterpijp waar je niet alleen een heerlijke rooksessie mee kunt hebben, maar ook urenlang kunt bewonderen.

Bij deze shisha staat geen specifieke kleur centraal. Je kunt naast dit product de nog geheel zelf bepalen wat voor soort slang en tabakskop je wilt hebben. 

Tip: Stijl deze waterpijp naar eigen wens zoals te zien is op de productafbeeldingen. Een mooie boheems kristallen vaas met 24 karaats gouden opdrukken bijvoorbeeld en een matchende kleur slang. Zo maak je dit een waar pronkstuk waar je elke dag extra van geniet! 

Farida – Giant Eagle (Limited Edition) wordt geleverd met:

  • Massief koperen stang
  • Vaas
  • Kolenschaal
  • Alle bijbehorende rubbers
  • Kolentang

Let op: Deze waterpijp wordt geleverd zonder slang en tabakskop. 

Passen alle slangen en tabakskoppen op deze waterpijp? :

Ja, in principe zijn alle producten op onze website aansluitbaar en uitwisselbaar, mits anders is aangegeven op de productpagina. Om die reden adviseren we dan ook om alle producten via Premium-Hookahs aan te schaffen zodat je zeker weet dat ze aansluiten en dat ze authentiek zijn (helaas is er veel namaak op de markt. Premium-Hookahs garandeerd je van 100% originele producten!). Wanneer je via je klantaccount bestelt, profiteer je niet alleen van het sparen van Premium punten, maar kun je in de toekomst ook sneller passende reserveonderdelen terug vinden op basis van je aankoopgeschiedenis. Ook kunnen wij je gemakkelijker helpen bij vragen over je producten en bevestigen of een product zal gaan aansluiten en een goede combinatie vormt.

Let op: Omdat dit product handgemaakt is en niet gestandaardiseerd van de fabrieksband gerold komt kan het product soms afwijken van de foto of lichte oneffenheden bevatten. Lees hier meer over onze hand gemaakte producten en wat je hiervan kunt verwachten.

Let op: Gebruik bij het schoonspoelen van je vaas altijd lauw water. Bij te warme temperaturen kan het glas zwakker worden en zelfs barsten. Gebruik ook onze schoonmaakpoeder om de vaas mee te onderhouden en de professionele schoonmaakborstel om de vaas zonder problemen te kunnen reinigen. 

Unieke en exclusieve waterpijp producten verkrijgbaar bij Premium-Hookahs

Let op: Helaas zijn er van dit product veel namaakartikelen op de markt. Premium-Hookahs is de officiele dealer van dit product in Nederland. Hierdoor kunnen wij de origine van dit product garanderen!

Let op: Bij dit product raden we aan een siliconen vaas rubber bij te bestellen voor extra stevigheid van de vaas!

Kenmerken
Merk Farida
Herkomst Egypte
Productie Handgemaakt
Diffuser Semi (bout)
Sluiting Rubber
Rookkamer Traditioneel
Kwaliteit Excellent (A)
Type Vaas Glas
Wordt geleverd Zonder slang en zonder kopje
Kleur Goud
Max. aantal slangen 1 slang
Lengte 85.0000
Formaat Groot (> 69cm)
Model Traditioneel
Gewicht stang (Gram) 2603
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Farida - Golden Eagle (Limited Edition)
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven