Farida - Mozaika (Ice Hookah)

Op voorraad
€ 149,95
€ 125,00

Sierlijke Farida – Mozaika

Farida is net als Khalil Mamoon een merk dat staat voor kwaliteit, ambacht en duurzaamheid. De waterpijpen worden met de hand gemaakt in Egypte van massief koper. Alle onderdelen zijn ervoor gemaakt om soepel te kunnen roken. Het is een echt A+ merk waarmee je bent verzekerd van jarenlang rookplezier.

Uniek model met mozaieken

Veel mensen zweren bij Farida waterpijpen, maar is de standaard gouden kleur zat. Hierom heeft Farida een model waarbij in plaats van goud, de kleuren blauw, zwart of groen centraal staat. Zowel de slang als de vaas is bedekt met mozaiek, wat handmatig erop is geplaatst en niet zomaar loslaat!

De slangen van Farida zijn wasbaar. Dit heeft als groot voordeel dat je meerdere smaken kunt roken. Hiermee is dit merk vooruitstrevend en past het goed bij rokers die van variatie houden.

Let op: Omdat dit product handgemaakt is en niet gestandaardiseerd van de fabrieksband gerold komt kan het product soms afwijken van de foto of lichte oneffenheden bevatten. Lees hier meer over onze hand gemaakte producten en wat je hiervan kunt verwachten.

Kenmerken
Merk Farida
Herkomst Egypte
Productie Handgemaakt
Diffuser Semi (bout)
Sluiting Rubber
Rookkamer Traditioneel
Kwaliteit Excellent (A)
Type Vaas Glas
Wordt geleverd Compleet
Kleur Blauw, Groen, Zwart
Max. aantal slangen 1 slang
Lengte Onbekend
Formaat Groot (> 69cm)
Model Traditioneel
Gewicht stang (Gram) Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Farida - Mozaika (Ice Hookah)
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven