Beleef de traditionele Egyptische rookstijl met een originele Farida! De waterpijpen van Farida zijn net als de befaamde Khalil Mamoon waterpijpen van authentieke topkwaliteit. Sterker nog, de Egyptische shisha’s van Farida zijn de echte crème de la crème onder de traditionele waterpijpen! Farida maakt de modellen op traditioneel ambachtelijke wijze met de hand. Ieder model bevat een uniek design en wordt volledig vervaardigd uit massief koper. Dit zorgt voor een sterke smaakbeleving. Als je deze waterpijp rookt met 1 dezelfde smaak, trekt de smaak in de stang wat op den duur zorgt voor een ongeëvenaarde smaakbeleving! De ontwerpen en patronen zijn het resultaat van precieze afwerking door Egyptische ambachtslieden, en zijn ongekend in de waterpijp industrie! Farida waterpijpen worden in een set geleverd met wasbare slang en Farida vaas. Kwaliteit gegarandeerd dus met de sets van Farida!

Onze traditioneel hand gemaakte Farida waterpijpen zijn ongetwijfeld de meest unieke en betoverende type waterpijpen verkrijgbaar op de markt. Deze waterpijpen worden bijna altijd volledig vervaardigd uit koper en zijn compleet naar wens samen te stellen. Elk onderdeel wordt door ambachtslieden in Egypte, met de hand gemaakt. Dit zorgt ervoor dat ieder model een prachtig pronkstuk is waar je keer op keer van zult genieten tijdens het waterpijp roken.

Koperen waterpijpen worden met name gebruikt in shisha lounges voor één dezelfde smaaktype. Bijvoorbeeld menthol achtige smaken in dezelfde waterpijp of zoete fruitachtige smaken (kers of aardbei bijvoorbeeld) in een andere koperen waterpijp. Op die manier zorgt het er niet alleen voor dat smaken niet door elkaar heen zullen trekken, ook zal bij een koperen waterpijp de smaak keer op keer na gebruik steeds sterker de waterpijp in trekken, met als resultaat een veel sterkere en lekkerdere smaak dan in meeste moderne waterpijpen

Een ander groot voordeel van een traditioneel hand gemaakte farida waterpijp is dat het weinig losse onderdelen kent, en vaak ook alleen maar met 1 slang gerookt kan worden (dit kun je ook als nadeel zien als je liever graag met 2 of meerdere slangen / mensen tegelijk wilt roken). Hierdoor zijn vervangende onderdelen gemakkelijk te vinden. Ook gebruiken bijna alle type traditionele waterpijpen hetzelfde type vaas / glaswerk (gesloten door middel van een op maat te maken rubber sluiting). Hierdoor heb je geen problemen als de vaas een keer stuk valt, of als je graag de stijl en kleur van je waterpijp wilt aanpassen! 

Tip: Combineer je traditioneel hand gemaakte Farida waterpijp met een niet wasbare slang en ongeglazuurde tabakskop of een goede kwaliteit Phunnel bowl en rook hem zoveel mogelijk alleen met jouw favoriete smaak type (zoet, zuur, kruidig, fris etc.)!
Een niet wasbare slang houdt smaak vast net zoals een ongeglazuurde tabakskop! 


Tip: Wil je iets unieks of bijvoorbeeld een geweldig en uniek cadeau geven aan een geliefde of jezelf? Laat dan je waterpijp door ons samen stellen in onze showroom of via onze online whatsapp custom service (0031658801221). Stuur ons een foto van je interreur en wij maken iets dat perfect matched op basis van jouw wensen! Lees hier meer over onze custom design service. Bekijk ook onze instagram page (@premiumhookahs) waarop we al onze designs plaatsen! 

custom products custom interieur idee cadeau product waterpijp

Let op: Zoals je ziet worden deze waterpijpen één voor één met de hand gemaakt door ambachtslieden die dit al decennia lang met passie doen. Dit betekent dat de waterpijpen imperfecties kunnen bevatten zoals vlekjes, kleine lasnaden / sporen van handwerk e.d. Mocht je dit niet willen, vermijd dan de traditioneel hand gemaakte waterpijpen, en ga dan voor een machinaal gefabriceerde waterpijp. Dit voorkomt ergernissen. 

Let op: Wij zijn de officiele importeur van Farida Hookahs in Europa. Er zijn helaas veel kopien en namaak modellen in omloop op de markt. Premium-Hookahs is in Nederland de officiele dealer van Farida en garandeert jou een authentieke originele Farida waterpijp. Herkenbaar aan de verschillende merkopdrukken op specifieke locaties van de waterpijp. Ook registreren we je authentieke Farida waterpijp op je Premium-Hookahs klantaccount, bij bestelling onder gebruik van een klantaccount.

Bekijk hier hoe een hand gemaakte waterpijp tot stand komt (EgypteFarida hookahs): 

... Lees meer

Farida waterpijpen

Er zijn geen producten gevonden.