Hookah Flame - Truck (mini)

Niet op voorraad
Delen

Hookah Flame presenteert: Truck (mini) waterpijp

Moderne materialen met traditionele kwaliteit. Vanaf het moment dat de Truck uit de doos komt is hij klaar voor gebruik. Hookah Flame spiekt bij gebruiksvriendelijk merk Amy en neemt van haar al het goede over. Een lengte van 50 centimeter; de Truck mini waterpijp is compact. De massief-stalen stang is bewerkt tot een vorm die werkelijk het oog streelt. Tot slot; hoogstens makkelijk in gebruik: ook het kliksysteem is bij de Hookah Flame Truck (mini) waterpijp aanwezig.

De Truck shisha wordt geleverd met siliconen slang en -afdichting. Naast de praktische voordelen van de siliconen onderdelen (makkelijk wendbaar en flexibel) ziet het er bovenal verdomd netjes uit. Uiteraard ook in de doos: aluminium mondstuk passend bij de stang. De schotel bestaat uit glanzend aluminium en het strakke Hookah Flame logo op de bijbehorende chimney tabakskop maakt het af. Tevens bevat de Truck (mini) drie aansluitingen, dus deze Hookah Flame waterpijp is perfect voor sessies-met-vrienden en lounges.

 De juiste balans?

Na een eerste blik is de vergelijking met een Amy Deluxe pijp snel gemaakt. Hookah Flame onderscheidt zich echter wel in de samenstelling van de waterpijp: de Truck heeft geen meerkamersysteem, maar een universele rookkamer. De keuze hiervoor is bewust; Hookah Flame kiest ervoor haar airflow te perfectioneren. Voor de ervaren roker die een goed geisoleerde pijp zoekt is de Truck perfect.

De complete Hookah Flame Truck (mini) (blauw) wordt geleverd met:

  • Glasheldere glazen vaas
  • Aluminium stang van hoogwaardige kwaliteit
  • Chimney tabakskop
  • Rubberen afdichtingen
  • Aluminium schotel
  • Zwarte wasbare silicionen slang met bijbehorend mondstuk

Let op: Gebruik bij het schoonspoelen van je vaas altijd lauw water. Bij te warme temperaturen kan het glas zwakker worden en zelfs barsten. Vazen die breken door verkeerd onderhoud worden door ons niet vergoed.

Kenmerken
Merk Hookah Flame
Herkomst Hongarije
Productie Machinaal
Diffuser Ingebouwd en afkoppelbaar
Sluiting Klik
Rookkamer Universeel
Kwaliteit Premium
Type Vaas Glas (Extra dik)
Wordt geleverd Compleet
Kleur Transparant
Aantal slangen 1 slang
Lengte 50.0000
Formaat Groot (> 69cm)
Model Modern
Gewicht stang (Gram) Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hookah Flame - Truck (mini)
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven