Hookah Flame - Share-Wood

Op voorraad
Nog 2 beschikbaar
€ 175,00
Delen

Hookah Flame presenteert: Share-Wood waterpijp

Vanaf het moment dat de houten Share-Wood shisha uit de doos komt is hij klaar voor gebruik. Hookah Flame spiekt bij gebruiksvriendelijk merk Amy en neemt van haar al het goede over. Met een indrukwekkende 85 centimeter torent de Share-Wood waterpijp omhoog. Indrukwekkend is de stang in uiterlijk; de bolle vorm - gemaakt van massief hout - streelt het oog. Intimiderend in formaat, maar hoogstens makkelijk in gebruik: ook het kliksysteem is bij de Hookah Flame Share-Wood waterpijp aanwezig.

De Share-Wood shisha wordt geleverd met siliconen slang en een breed houten mondstuk. Naast de praktische voordelen van de siliconen onderdelen (makkelijk wendbaar en flexibel) ziet het er bovenal verdomd netjes uit. Mondstuk en stang beiden van prachtig hout; de perfecte match. Tot slot bestaat de schotel uit glanzend aluminium en het strakke Hookah Flame logo op de bijbehorende chimney tabakskop maakt het af.

 De juiste balans?

Na een eerste blik is de vergelijking met een Amy Deluxe pijp snel gemaakt. Hookah Flame onderscheidt zich echter wel in de samenstelling van de waterpijp: de Share-Wood heeft geen meerkamersysteem, maar een universele rookkamer. De keuze hiervoor is bewust; Hookah Flame kiest ervoor haar airflow te perfectioneren. Voor de ervaren roker die een goed geisoleerd pijp zoekt is de Share-Wood perfect.

De complete Hookah Flame Share-Wood (blauw) wordt geleverd met:

  • Glasheldere glazen vaas
  • Massief houten stang
  • Chimney tabakskop
  • Passend houten mondstuk
  • Aluminium schotel
  • Blauwe wasbare silicone slang

Let op: Gebruik bij het schoonspoelen van je vaas altijd lauw water. Bij te warme temperaturen kan het glas zwakker worden en zelfs barsten. Vazen die breken door verkeerd onderhoud worden door ons niet vergoed.

Kenmerken
Merk Hookah Flame
Aantal slangen 1 slang
Lengte 85.0000
Gewicht stang (Gram) Onbekend
Kwaliteit Premium (A+ klasse)
Sluiting Klik
Type Vaas Waterpijp Glas
Type Diffuser Ingebouwde diffuser
Rookkamer universele
Herkomst Hongarije
Productiewijze machinaal
Model Modern
Kleur Bruin
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hookah Flame - Share-Wood
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven