Khalil Mamoon - Fifa Ice Chiller

Waardering:
90% of 100
Op voorraad
€ 125,00

Extra benodigdheden voor bij deze waterpijp:

Delen

Frisse rooksessies met Khalil Mamoon - Fifa Ice Chiller

Een van de beste waterpijpmerken ter wereld is Khalil Mamoon. Wanneer je dezelfde modellen met elkaar vergelijkt, zul je qua uiterlijk kleine verschillen zien. Dit komt doordat vaklieden in Egypte de producten met de hand op een ambachtelijke manier maken. Hierdoor ben je verzekerd van een uitstekende kwaliteit en een unieke waterpijp. Dit is de charme en de kracht van dit merk.

Waterpijp met gekoelde rook

Deze Fifa Ice Chiller voldoet aan alle kwaliteitskenmerken van een authentieke Khalil Mamoon. Dit model heeft een hoogte van 84 centimeter. Het is gemaakt van zilver en heeft gouden versieringen. Hierbij zijn speciale technieken gebruik waardoor het net lijkt alsof de stang van ijs is gemaakt. De inspiratie voor de details komt uit de voetbalwereld. Het lijkt net alsof er een gekleurde voetbal in de stang zit. Dit is een waterpijp waar je niet alleen goed uit kunt roken, maar welke je ook uren kunt bewonderen.

Wat dit model extra divers maakt, is dat er onder de kolenschaal een brede ruimte zit. In deze emmer kun je ijsblokjes doen. De rook wordt hierdoor gekoeld. Dit kan prettig zijn voor beginnende rokers, maar geeft een ook nieuwe beleving als je al meer ervaring hebt. Je kunt per sessie zelf bepalen of je wel of geen ijs toevoegt.

Voor een fijne rooksessie heb je veel dingen zelf in de hand, zoals hoe je je waterpijp klaarmaakt, maar het ontwerp van je shisha speelt hierin ook een belangrijke rol. Dankzij de wijdere binnenschachten van de Fifa Ice Chiller krijg je een soepele luchtstroom. Je hoeft hierdoor niet hard te hijsen. Je kunt eventueel een smallere slang nemen wanneer je liever wel wat harder hijst. In combinatie met de juiste accessoires kun je geheel zelf bepalen wat je prettig vindt. Het roken van de waterpijp wordt hierdoor een comfortabele ervaring waar je optimaal van kunt genieten.

De vaas past zeer goed bij dit model. Het is helder van kleur en bewerkt met brede witte en smalle gouden strepen. De witte strepen geven het effect alsof het glas bevroren is. Het goud loopt mooi over vanuit de kleuren van de stang. Mocht je de vaas van dit model te veel van het goede vinden, dan kun je voor een andere vaas kiezen. Voor een beetje luxe is er een vaas van Boheems kristal met 24 karaats goud. De Fire of Caravan editie zijn andere mogelijkheden

Khalil Mamoon - Fifa Ice Chiller wordt geleverd met:

  • Fifa Ice Chiller stang van 84cm
  • Vaas
  • Kolenschaal
  • Standaard kolentang
  • Alle benodigde rubbers
  • Optioneel: slang, windscherm

Let op: Deze waterpijp wordt geleverd zonder slang en tabakskop. 

Let op: Omdat dit product handgemaakt is en niet gestandaardiseerd van de fabrieksband gerold komt kan het product soms afwijken van de foto of lichte oneffenheden bevatten. Lees hier meer over onze hand gemaakte producten en wat je hiervan kunt verwachten.

Let op: Gebruik bij het schoonspoelen van je vaas altijd lauw water. Bij te warme temperaturen kan het glas zwakker worden en zelfs barsten. Vazen die breken door verkeerd onderhoud worden door ons niet vergoed.

Uniek en exclusieve waterpijp producten verkrijgbaar bij Premium-Hookahs

Let op: Helaas zijn er van dit product veel namaakartikelen op de markt. Premium-Hookahs is de officiele dealer van dit product in Nederland. Hierdoor kunnen wij de origine van dit product garanderen. 

Kenmerken
Merk Khalil Mamoon
Herkomst Egypte
Productie Handgemaakt
Diffuser Semi (bout)
Sluiting Rubber
Rookkamer Traditioneel
Kwaliteit Excellent
Type Vaas Glas
Wordt geleverd Zonder slang en zonder kopje
Kleur Zilver
Aantal slangen 1 slang
Lengte 84.0000
Formaat Groot (> 69cm)
Model Traditioneel
Gewicht stang (Gram) 950
BEOORDELING & REVIEWS
4.5

Gemiddelde beoordeling

Waardering:
90% of 100
30 ster
één
50 ster
één
100 ster
123
200 ster
123
één ster
123
Prijs 4.00
80% of 100
Kwaliteit 5.00
100% of 100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Khalil Mamoon - Fifa Ice Chiller
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven