Khalil Mamoon - Double 1001 Nights Ice

Waardering:
98% of 100

Niet op voorraad

Delen

Frisse rooksessies met Khalil Mamoon - Double 1001 Nights Ice

Een van de beste waterpijpmerken ter wereld is Khalil Mamoon. Het merk staat voor uitstekende kwaliteit, waarbij de producten in Egypte ambachtelijk en met de hand worden gemaakt. Wanneer je dezelfde modellen met elkaar vergelijkt, zul je qua uiterlijk kleine verschillen zien. Dit komt door het handwerk en geeft het zijn charme en kracht. Elke waterpijp is hierdoor uniek.

Grote waterpijp met gekoelde rook

Deze Double 1001 Nights Ice voldoet aan alle kwaliteitskenmerken van een authentieke Khalil Mamoon. Zoals gebruikelijk bij dit type is hij groter. Dit model heeft een hoogte van maar liefst 100 centimeter. Daarmee is het de grootste waterpijp in het assortiment. Het is gemaakt van zilver en heeft gouden en koperen versieringen. Hierbij zijn speciale technieken gebruik waardoor het net lijkt alsof de stang van ijs is gemaakt. De inspiratie voor de details komt uit het bekende sprookjesverhaal met dezelfde naam. Dit is een hookah waar je niet alleen goed uit kunt roken, maar welke je ook uren kunt bewonderen.

Wat dit model extra divers maakt, is dat er onder de kolenschaal een brede ruimte zit. In deze emmer kun je ijsblokjes doen. De rook wordt hierdoor gekoeld. Dit kan prettig zijn voor beginnende rokers, maar geeft een ook nieuwe beleving als je al meer ervaring hebt. Je kunt per sessie zelf bepalen of je wel of geen ijs toevoegt.

Voor een fijne rooksessie heb je veel dingen zelf in de hand. Zo moet je goed weten hoe je je waterpijp klaarmaakt. Het ontwerp van je shisha speelt hierin ook een belangrijke rol. Dankzij de wijdere binnenschachten van de 1001 Nights krijg je een soepele luchtstroom. Je hoeft hierdoor niet hard te hijsen. Je kunt eventueel een smallere slang nemen wanneer je liever wel wat harder hijst. In combinatie met de juiste accessoires kun je geheel zelf bepalen wat je prettig vindt. Het roken van de waterpijp wordt hierdoor een comfortabele ervaring waar je optimaal van kunt genieten.

De vaas is helder van kleur en bewerkt met brede zwarte en smalle gouden strepen. Ook is er met goud een bloempatroon gemaakt. Dit loopt mooi over vanuit de kleuren van de stang. Mocht je de vaas van dit model te veel van het goede vinden, dan kun je voor een andere kiezen. Voor een beetje luxe is er een vaas van Boheems kristal met 24 karaats goud. De Fire of Caravan editie zijn andere mogelijkheden

Khalil Mamoon - Double 1001 Nights Ice wordt geleverd met:

  • Double 1001 Nights Ice stang van 100cm
  • Vaas
  • Kolenschaal
  • Standaard kolentang
  • Tabakskop naar keuze (Standaard Egyptische kleikop)
  • Alle benodigde rubbers
  • Optioneel: slang, windscherm

Let op: Omdat dit product handgemaakt is en niet gestandaardiseerd van de fabrieksband gerold komt kan het product soms afwijken van de foto of lichte oneffenheden bevatten. Lees hier meer over onze hand gemaakte producten en wat je hiervan kunt verwachten.

Let op: Gebruik bij het schoonspoelen van je vaas altijd lauw water. Bij te warme temperaturen kan het glas zwakker worden en zelfs barsten. Vazen die breken door verkeerd onderhoud worden door ons niet vergoed.

Kenmerken
Merk Khalil Mamoon
Herkomst Egypte
Productie Handgemaakt
Diffuser Semi (bout)
Sluiting Rubber
Rookkamer Traditioneel
Kwaliteit Premium
Type Vaas Zelf te kiezen vaas
Wordt geleverd Compleet
Kleur Zilver
Aantal slangen 1 slang
Model n.v.t.
Gewicht stang (Gram) 910
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Khalil Mamoon - Double 1001 Nights Ice
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven

BEOORDELING & REVIEWS
4.9

Gemiddelde beoordeling

Waardering:
98% of 100
5 ster
11
4 ster
0
3 ster
0
2 ster
0
1 ster
0
Prijs 4.75
95% of 100
Kwaliteit 5
100% of 100