Khalil Mamoon - Cafe plus Model

Op voorraad
€ 59,00

Extra benodigdheden voor bij deze waterpijp:

Delen

Goedkoop kwaliteitsproduct met het Khalil Mamoon – Cafe Model

Khalil Mamoonis een van de beste waterpijpmerken ter wereld. Vaklieden in Egypte maken de producten met de hand op een ambachtelijke manier. Hierdoor ben je verzekerd van een uitstekende kwaliteit. De charme en de kracht van dit merk ligt in de kleine verschillen in het uiterlijk die door het handwerk ontstaan. Elke waterpijp is hierdoor uniek.

Kwaliteit voor een lage prijs

Dit Cafe Model voldoet aan alle kwaliteitskenmerken van een authentieke Khalil Mamoon. Dit model heeft een hoogte van 70 centimeter en is gemaakt van roestvrij staal. Het heeft een eenvoudig ontwerp, maar dat is tevens zijn elegantie. Bovendien kan hierdoor de prijs wat lager zijn, zonder dat je inlevert op de kwaliteit. Deze hookah biedt je daardoor de perfecte manier om je te introduceren aan dit topmerk, ook als je een wat kleiner budget hebt.

Hoe je omgaat met je shisha speelt een grote rol voor het hebben van een fijne rooksessie. Zo is het belangrijk om goed te weten hoe je je waterpijp klaarmaakt, maar het ontwerp is niet onbelangrijk. Dankzij de wijdere binnenschachten van de Osama krijg je een soepele luchtstroom. Hierdoor hoef je niet hard te hijsen en ontspannen genieten. Je kunt de ervaring optimaliseren door het kiezen van de juiste slang. Als je het bijvoorbeeld wel prettig vindt om harder te hijsen kun je een smallere slang nemen.

Dit past goed bij de kleuren en stijl van de stang. Verder zijn er mooie details aangebracht in een rode kleur, zoals een rode appel. Dit stuk fruit is het logo van Khalil Mamoon. Wanneer je toch een beetje luxe wilt, kun je in plaats van het standaard model voor een andere vaas kiezen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de luxe vaas van Boheems kristal met 24 karaats goud. Andere mogelijkheden zijn de Clear Gold of de Caravan editie.

Khalil Mamoon - Cafe Model wordt geleverd met:

  • Cafe Model stang van 70cm
  • Vaas
  • Kolenschaal
  • Standaard kolentang
  • Alle benodigde rubbers

Let op: Deze waterpijp wordt geleverd zonder slang en tabakskop. 

Let op: Omdat dit product handgemaakt is en niet gestandaardiseerd van de fabrieksband gerold komt kan het product soms afwijken van de foto of lichte oneffenheden bevatten. Lees hier meer over onze hand gemaakte producten en wat je hiervan kunt verwachten.

Let op: Gebruik bij het schoonspoelen van je vaas altijd lauw water. Bij te warme temperaturen kan het glas zwakker worden en zelfs barsten. Vazen die breken door verkeerd onderhoud worden door ons niet vergoed.

Uniek en exclusieve waterpijp producten verkrijgbaar bij Premium-Hookahs

Let op: Helaas zijn er van dit product veel namaakartikelen op de markt. Premium-Hookahs is de officiele dealer van dit product in Nederland. Hierdoor kunnen wij de origine van dit product garanderen. 

Kenmerken
Merk Khalil Mamoon
Herkomst Egypte
Productie Handgemaakt
Diffuser Semi (bout)
Sluiting Rubber
Rookkamer Traditioneel
Kwaliteit Economy
Type Vaas Glas
Wordt geleverd Zonder slang en zonder kopje
Kleur Zilver
Aantal slangen 1 slang
Lengte 67.0000
Formaat Medium (46cm - 68cm)
Model Traditioneel
Gewicht stang (Gram) 180
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Khalil Mamoon - Cafe plus Model
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven