Khalil Mamoon - Halzone

Waardering:
97% of 100

Extra benodigdheden voor bij deze waterpijp:

Niet op voorraad

Delen

Kwaliteit met de decoratieve Khalil Mamoon - Halzone

Khalil Mamoon is een van de beste waterpijpmerken ter wereld. Vaklieden in Egypte maken de producten met de hand op een ambachtelijke manier. Hierdoor ben je verzekerd van een uitstekende kwaliteit. De charme en de kracht van dit merk ligt in de kleine verschillen in het uiterlijk die door het handwerk ontstaan. Elke waterpijp is hierdoor uniek.

Waterpijp met dikke rookwolken

Deze Halzone voldoet aan alle kwaliteitskenmerken van een authentieke Khalil Mamoon. Dit model heeft een hoogte van 81 centimeter. Het is gemaakt van massief messing (brass), koper en roestvrij staal. Je krijgt hierdoor verschillende kleuren die elkaar mooi afwisselen. De stang is prachtig afgewerkt met een ingekerfd tarwepatroon. Daarnaast zit er aan het einde van de binnenbuis een grote bel. Dit dient als een diffuser. De rookbellen worden sneller gebroken en geven meer smaak en dikkere wolken.

Je hebt veel dingen zelf in de hand voor een fijne rooksessie, zoals hoe je je shisha klaarmaakt, maar het ontwerp speelt hierin ook een belangrijke rol. De Halzone heeft een soepele luchtstroom door de wijdere binnenschachten. Je kunt hierdoor ontspannen genieten, omdat je niet hard hoeft te hijsen. Als je liever wel harder hijst kun je een smallere slang nemen. Door de juiste combinatie te maken kun je geheel zelf bepalen wat jij prettig vindt. Het roken van de waterpijp wordt een comfortabele ervaring.

De vaas is helder van kleur en bewerkt met smalle strepen in een zilveren kleur. Dit loopt mooi over vanuit de kleuren van de stang. Je hebt eventueel verscheidene andere opties in je keuze voor de vaas. Kies bijvoorbeeld voor een luxe vaas van Boheems kristal met 24 karaats goud. Dit past uitstekend bij het Halzone model. De Caravan editie is een andere mogelijkheid.

Gerelateerde producten

Spreekt de stijl van dit model je wel aan, maar heb je liever andere kleuren? Kijk dan ook eens naar onze Oxidized Halzone.

Khalil Mamoon - Halzone wordt geleverd met:

  • Halzone stang van 81cm
  • Vaas
  • Kolenschaal
  • Standaard kolentang
  • Tabakskop naar keuze (Standaard Egyptische kleikop)
  • Alle benodigde rubbers
  • Optioneel: slang, windscherm

Let op: Omdat dit product handgemaakt is en niet gestandaardiseerd van de fabrieksband gerold komt kan het product soms afwijken van de foto of lichte oneffenheden bevatten. Lees hier meer over onze hand gemaakte producten en wat je hiervan kunt verwachten.

Let op: Gebruik bij het schoonspoelen van je vaas altijd lauw water. Bij te warme temperaturen kan het glas zwakker worden en zelfs barsten. Vazen die breken door verkeerd onderhoud worden door ons niet vergoed.

Kenmerken
Merk Khalil Mamoon
Herkomst Egypte
Productie Handgemaakt
Diffuser Semi (bout)
Sluiting Rubber
Rookkamer Traditioneel
Kwaliteit Premium
Type Vaas Zelf te kiezen vaas
Wordt geleverd Compleet
Kleur Goud
Aantal slangen 1 slang
Lengte Onbekend
Formaat Groot (> 69cm)
Model Traditioneel
Gewicht stang (Gram) Onbekend
BEOORDELING & REVIEWS
4.85

Gemiddelde beoordeling

Waardering:
97% of 100
30 ster
12
50 ster
200
100 ster
123
200 ster
123
één ster
123
Prijs 4.71
94.2% of 100
Kwaliteit 5.00
100% of 100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Khalil Mamoon - Halzone
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven