Khalil Mamoon - Trimetal Zoharia

Waardering:
100% of 100

Niet op voorraad

Delen

Fantastische rookbeleving met Khalil Mamoon - Trimetal Zoharia

Khalil Mamoon is een van de beste waterpijpmerken ter wereld. De producten worden in Egypte ambachtelijk en met de hand gemaakt voor een uitstekende kwaliteit. Door het handwerk kunnen er qua uiterlijk kleine verschillen zijn, maar dat is juist de charme en kracht van dit merk. Je geniet met dit product van dezelfde rookervaring als de oude Egyptische Farao’s.

Waterpijp met drie kleuren

Deze Trimetal Zoharia voldoet aan alle kwaliteitskenmerken van een authentieke Khalil Mamoon. Dit model heeft een hoogte van 84 centimeter. Zoals de naam al doet vermoeden, is de stang gemaakt van drie verschillende metalen welke elkaar afwisselen. Dit zijn brons, zilver en goud. Dit geeft de waterpijp een extra luxe uitstraling.

Hoe je omgaat met je shisha speelt een grote rol voor het hebben van een fijne rooksessie. Zo is het goed klaarmaken van je waterpijp erg belangrijk. Het ontwerp speelt hierin ook een rol. Dankzij de wijdere binnenschachten van de Kuwait Tower krijg je een soepele luchtstroom. Hierdoor hoef je niet hard te hijsen en kun je ontspannen genieten. Je kunt de ervaring optimaliseren door het kiezen van de juiste slang. Als je het bijvoorbeeld wel prettig vindt om harder te hijsen kun je een smallere slang nemen.

De vaas is helder van kleur en is bewerkt met grote zwarte vlakken en smalle strepen. Deze geven een extra kleur en contrast in samenwerking met de stang. Voor de Trimetal Zoharia kun je eventueel ook kiezen voor een luxe vaas van Boheems kristal met 24 karaats goud in plaats van het standaard model. Een andere mogelijkheid is de Fire of Caravan editie.

Gerelateerde producten

Spreken de drie metalen van dit model je wel aan, maar heb je liever een andere stijl? Kijk dan ook eens naar onze Tall Trimetal.
Wanneer de stijl je wel aanspreekt, maar je liever een andere kleur hebt, kun je ook kijken naar onze Oxidized Zoharia.

Khalil Mamoon - Trimetal Zoharia wordt geleverd met:

  • Trimetal Zoharia stang van 84cm
  • Vaas
  • Kolenschaal
  • Standaard kolentang
  • Tabakskop naar keuze (Standaard Egyptische kleikop)
  • Alle benodigde rubbers
  • Optioneel: slang, windscherm

Let op: Omdat dit product handgemaakt is en niet gestandaardiseerd van de fabrieksband gerold komt kan het product soms afwijken van de foto of lichte oneffenheden bevatten. Lees hier meer over onze hand gemaakte producten en wat je hiervan kunt verwachten.

Let op: Gebruik bij het schoonspoelen van je vaas altijd lauw water. Bij te warme temperaturen kan het glas zwakker worden en zelfs barsten. Vazen die breken door verkeerd onderhoud worden door ons niet vergoed.

Kenmerken
Merk Khalil Mamoon
Aantal slangen 1 slang
Lengte Onbekend
Gewicht stang (Gram) 1555
Kwaliteit Premium (A+ klasse)
Sluiting Rubber
Type Vaas Waterpijp Zelf te kiezen vaas
Type Diffuser Semi diffuser (Bal of bout)
Rookkamer traditionele
Herkomst Egypte
Productiewijze handgemaakt
Model Trimetal
Kleur n.v.t.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Khalil Mamoon - Trimetal Zoharia
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven

BEOORDELING & REVIEWS
5

Gemiddelde beoordeling

Waardering:
100% of 100
5 ster
2
4 ster
0
3 ster
0
2 ster
0
1 ster
0
Prijs 5
100% of 100
Kwaliteit 5
100% of 100