Khalil Mamoon Oxidized - Kuwait tower

Waardering:
91% of 100

Extra benodigdheden voor bij deze waterpijp:

Niet op voorraad

Delen

Roken als een Farao met Khalil Mamoon Oxidized - Kuwait Tower

Khalil Mamoon is een van de beste waterpijpmerken ter wereld. De producten worden in Egypte ambachtelijk en met de hand gemaakt voor een uitstekende kwaliteit. Door het handwerk kunnen er qua uiterlijk kleine verschillen zijn, maar dat is juist de charme en kracht van dit merk. Je geniet met dit product van dezelfde rookervaring als de oude Egyptische Farao’s.

Quad metal oxidized waterpijp

Deze Oxidized Kuwait Tower voldoet aan alle kwaliteitskenmerken van een authentieke Khalil Mamoon. Dit model heeft een hoogte van 76 centimeter en de stang is gemaakt van geöxideerd staal. Oxideren is een speciaal metaalbewerkingsproces wat leidt tot een donkere kleur. Dit past perfect bij het uiterlijk van deze waterpijp. In samenwerking met drie andere metalen brons, zilver en goud, komen de prachtige details nog beter naar voren.

Voor een fijne rooksessie heb je veel dingen zelf in de hand. Bijvoorbeeld het klaarmaken van je shisha, maar het ontwerp van de stang speelt hierin ook een belangrijke rol. De Kuwait Tower heeft wijdere binnenschachten. Hierdoor krijg je een soepele luchtstroom en hoef je niet hard te hijsen. In combinatie met de juiste slang kun je geheel zelf bepalen wat jij prettig vindt. Het roken van de waterpijp wordt een comfortabele ervaring waar je optimaal van kunt genieten.

De vaas is bewerkt met brede zwarte en smalle gouden strepen. Voor de Oxidized Kuwait Tower kun je eventueel ook kiezen voor een luxe vaas van Boheems kristal met 24 karaats goud in plaats van het standaard model. Andere mogelijkheden zijn de Fire of Caravan editie.

Gerelateerde producten

Spreekt de stijl van dit model je aan, maar heeft de geöxideerde versie niet jouw voorkeur? Kijk dan ook eens naar onze Double Kuwait Tower

Khalil Mamoon Oxidized - Kuwait Tower wordt geleverd met:

  • Oxidized Kuwait Tower stang van 76cm
  • Vaas
  • Kolenschaal
  • Standaard kolentang
  • Tabakskop naar keuze (Standaard Egyptische kleikop)
  • Alle benodigde rubbers
  • Optioneel: slang, windscherm

Let op: Omdat dit product handgemaakt is en niet gestandaardiseerd van de fabrieksband gerold komt kan het product soms afwijken van de foto of lichte oneffenheden bevatten. Lees hier meer over onze hand gemaakte producten en wat je hiervan kunt verwachten.

Let op: Gebruik bij het schoonspoelen van je vaas altijd lauw water. Bij te warme temperaturen kan het glas zwakker worden en zelfs barsten. Vazen die breken door verkeerd onderhoud worden door ons niet vergoed.

Kenmerken
Merk Khalil Mamoon
Herkomst Egypte
Productie Handgemaakt
Diffuser Semi (bout)
Sluiting Rubber
Rookkamer Traditioneel
Kwaliteit Premium
Type Vaas Zelf te kiezen vaas
Wordt geleverd Compleet
Kleur Goud
Aantal slangen 1 slang
Lengte Onbekend
Formaat Groot (> 69cm)
Model Traditioneel
Gewicht stang (Gram) 1560
BEOORDELING & REVIEWS
4.55

Gemiddelde beoordeling

Waardering:
91% of 100
30 ster
21
50 ster
11
100 ster
één
200 ster
één
één ster
123
Kwaliteit 4.53
90.6% of 100
Prijs 4.53
90.6% of 100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Khalil Mamoon Oxidized - Kuwait tower
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven