Maklaud

Designer waterpijpen gemaakt door Russische kunstenaars. Bekijk de video om een indruk te krijgen van deze artistieke meesterwerken!

Deze collectie designer Maklaud waterpijpen zijn zeer trendy en voorzien van de laatste technische snufjes om ervoor te zorgen dat je extreem soepel (soepele airflow) waterpijp rookt met een enorme rookontwikkeling. Wij raden deze waterpijpen niet alleen aan vanwege de rook kwaliteit maar vooral ook als je van plan bent om veel te gaan experimenteren met verschillende smaakjes. De meeste van deze moderne stijl Maklaud hookahs zijn namelijk gemaakt van het allerhoogste kwaliteit metaal dat ervoor zorgt dat je shisha smaken niet in het metaal zullen blijven hangen. 

Deze Russische Maklaud waterpijpen zijn trendy en stylish voor de wat strakkere huisinrichtingen. Geen poespas, en vaak kun je deze waterpijpen naar kleur instellen door middel van een LED ice cubes of bijvoorbeeld met onze kleur / smaak poeders voor in de vaas. Zo kun je dus en compleet strakke waterpijp alsnog de kleur en stijl geven die jij graag op dat moment wenst. 

Onze hand gemaakte Maklaud hookahs zijn ongetwijfeld de exclusieve en artistieke type waterpijpen verkrijgbaar op de markt hedendaags! Alle onderdelen worden door kustenaars, met de hand gemaakt. Dit zorgt ervoor dat ieder model een prachtig pronkstuk is waar je keer op keer van zult genieten tijdens het waterpijp roken en ook als decoratief hoogtepunt gezien kan worden. Een luxury product van jawelste! 

Tip: Wil je iets unieks of bijvoorbeeld een geweldig en uniek cadeau geven aan een geliefde of jezelf? Laat dan je waterpijp door ons samen stellen in onze showroom of via onze online whatsapp custom service (0031658801221). Stuur ons een foto van je interreur en wij maken iets dat perfect matched op basis van jouw wensen! Lees hier meer over onze custom design service. Bekijk ook onze instagram page (@premiumhookahs) waarop we al onze designs plaatsen! 

... Lees meer

Maklaud

Er zijn geen producten gevonden.