Oduman

Klassiek waterpijp roken is geheel vernieuwd dankzij de komst van de moderne Oduman waterpijpen. Wat het merk zo bijzonder maakt, is dat hun modellen voor een groot gedeelte van glas zijn gemaakt en ze altijd op zoek zijn naar innovaties binnen de waterpijpwereld. Ieder model heeft bovendien een unieke vorm. Oduman heeft zijn snelle opkomst te danken aan alle extra's die je er mee kunt doen. Bij bestelling heb je keuze uit een doorzichtige (clear) of matte variant. Bij de clear vaas kun je goed met de inhoud spelen door deze bijvoorbeeld te vullen met vers fruit of kleurpoeder. Met de matte vaas kun je daarentegen goed met licht spelen, omdat het matte glas het licht heel mooi absorbeert. Alhoewel de vormgeving van deze glazen waterpijpen totaal anders is dan je gewend bent, is er niet ingeleverd op kwaliteit. Bij bestelling ontvang je een siliconen slang, welke ghost flavors vermindert. De chirurgisch stalen onderdelen zijn goed schoon te maken, en dankzij het schroefdraad krijg je een zeer goede afsluiting. Alle modellen hebben standaard een slanghouder en een diffuser aan de stang. 

oduman hookahs with fruit and led light

Oduman waterpijpen staan bekend als waterpijpen die enorm veel rook produceren. Ook zijn ze geschikt voor veel verschillende smaken. Gebruik de Oduman waterpijp dus vooral als je vaak met verschillende smaken wilt experimenteren. 

Onze collectie moderne waterpijpen zijn zeer trendy en voorzien van de laatste technische snufjes om ervoor te zorgen dat je extreem soepel (soepele airflow) waterpijp rookt met een enorme rookontwikkeling. Wij raden deze waterpijpen niet alleen aan vanwege de rook kwaliteit maar vooral ook als je van plan bent om veel te gaan experimenteren met verschillende smaakjes. De meeste van deze moderne waterpijpen zijn namelijk gemaakt van het allerhoogste kwaliteit metaal dat ervoor zorgt dat je shisha smaken niet in het metaal zullen blijven hangen. Dit zorgt ervoor dat je de waterpijp gemakkelijk kunt reinigen met onze schoonmaakproducten alvorens een nieuwe smaak uit te proberen en zo geen smaken door elkaar zult proeven! 

Oduman staat ook bekend om het maken van hele hoge kwaliteit draagbare waterpijpen. Neem je jouw waterpijp vaak mee naar vrienden / familie of bijvoorbeeld op reis? Onze draagbare waterpijpen met draagtas bieden dan uitkomst. Ook leuk voor erbij als je naar vrienden gaat en de avond wilt opleuken met een shisha op tafel.


Last but not least is er de mogelijkheid bij Oduman waterpijpen om de waterpijp uit te breiden naar een waterpijp met meerdere slangen zonder dat het inlevert op de rook kwaliteit. Bestel hier je extra oduman slang en oduman adapter. Wel zo handig en comfortabel als je een gezellig sfeervol avondje onderuit hangt met vrienden of familie! 

Oduman fruit hookahs with led light party


... Lees meer

Oduman

Producten 1-1 van 1

Van laag naar hoog sorteren
Filter op
 1. N2 Travel
  Op voorraad
  Oduman - Monster
  Waardering:
  80%
  € 89,95

Producten 1-1 van 1

Van laag naar hoog sorteren

VAAK SAMEN GEKOCHT