Wookah - Teak

Niet op voorraad

Delen

Prachtige Wookah – Teak in unieke stijl

Wil jij een waterpijp waar je zeer goede rooksessies mee kunt houden en er bovendien uitziet als een waar kunstwerk? Wookah is een Pools merk dat precies aan deze voorwaarden voldoet. Hun modellen zijn relatief duur, maar bieden je dan wel uitstekende kwaliteit in een geheel eigentijds jasje. Hun unieke eigen stijl bevat stangen die gemaakt zijn van hout en versterkt met hoogwaardig V2A roestvrij staal. De metalen onderdelen zijn daarbij gemaakt met behulp van de precisietechnologie van CNC-machines. Hierdoor krijg de modellen extra sterkte en taaiheid, en zijn ze goed bestand tegen schade. Hierdoor kun je nog beter genieten van iedere rooksessie.

Kies je vaas soort

Je kan zelf kiezen welke vaas je Wookah shisha wilt. Je heb keuze uit verschillende topkwaliteit vazen. De vazen zijn gemaakt van dik kristal met een dunne, rubberen griplaag aan de onderkant, wat het model extra duurzaamheid geeft. Het model bevat daarnaast een lange, gladde stang van teakhout. Deze is 64 centimeter lang en eenvoudig op de vaas te zetten door middel van een schroefsysteem. Bovendien kun je het ventieldopje er eenvoudig uithalen om een tweede slang aan te sluiten. Je hebt dus geen slangadapter nodig. Het totale model weegt ongeveer 3 kilogram.

Wookah – Teak wordt geleverd met:

  • Teakhouten stang van 64cm
  • Luxe kristallen vaas 
  • Kolenschaal

Let op! Dit model wordt geleverd zonder slang en tabakskop.

Let op: Gebruik bij het schoonspoelen van je vaas altijd lauw water. Bij te warme temperaturen kan het glas zwakker worden en zelfs barsten. Vazen die breken door verkeerd onderhoud worden door ons niet vergoed.

Kenmerken
Merk Wookah
Aantal slangen 1 slang, 2 slangen
Lengte n.v.t.
Gewicht stang (Gram) Onbekend
Kwaliteit Premium (A+ klasse)
Sluiting Klik
Type Vaas Waterpijp Kristal
Type Diffuser Geen ingebouwde diffuser
Rookkamer traditionele
Herkomst Poland
Productiewijze n.v.t.
Model Traditioneel
Kleur n.v.t.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wookah - Teak
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven