Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.De grootste waterpijp speciaalzaak van de Benelux De grootste waterpijp speciaalzaak van de Benelux!

Neon Pumpkin


Dubbelklik op de afbeelding voor uitvergroting

Meer afbeeldingen
Khalil Mamoon - 1001 Nights delen via Google Plus Neon Pumpkin delen via Twitter Neon Pumpkin delen via Facebook Neon Pumpkin delen via Email Neon Pumpkin details printen
Premium punten Je ontvangt 25 punten voor een review.
€ 15,00

Bestel Binnen

Morgen in Huis!

OP VOORRAAD

* Verplichte velden

Premium punten Je ontvangt 15 premium punt(en).

Deze Neon Pumpkinis een speelse variant op de bekende Pumpkin waterpijpen. De kleuren zijn fel en er is opnieuw gekeken naar de vormgeving.
Levering door Premium-Hookahs
  • Gratis Verzending vanaf €59,-
  • Niet goed, geld terug

Speelse Neon Pumpkin voor een lage prijs

Deze Neon Pumpkin is een variant op de bekende Pumpkin waterpijpen. Dit type dankt zijn naam aan de vorm van de vaas. Deze lijkt op een pompoen. Het is daardoor eenvoudig om de modellen te herkennen. Het verschil met deze neon versie zit hem in de kleur en vorm. De kleuren zijn feller. Precies wat je bij een neonproduct zou verwachten. Bij bestelling heb je keuze uit verschillende kleuren. De stang is extra versierd met een bol in dezelfde neonkleur als de vaas. De vaas is daarnaast ook iets groter dan bij een gewone Pumpkin. Het geheel heeft hierdoor een fancy uiterlijk en is ideaal om in de zomer overal mee naartoe te nemen. Dankzij de afsluitrubbers is alles goed luchtdicht afgesloten, waardoor je prima kunt roken. De rookervaring is echter niet te vergelijken met een die je krijgt bij het gebruik van een echt kwaliteitsproduct. Wil je echt weten wat het roken van een waterpijp inhoudt, dan raden we je aan om te investeren in een betere kwaliteit. Kijk daarvoor bijvoorbeeld eens naar onze El Nefes of Khalil Mamoon modellen.

Aantal slangen

1 slang

Lengte

 0,00

Gewicht stang (Gram)

onbekend

Kwaliteit

C

Model

Traditioneel

Sluiting

Schroefdraad

Rookkamer

Universeel

Productiewijze

Machinaal

Merk

Nee

Herkomst

China

Kleur

Zilver
 
Premium-Hookahs Productondersteuning

Er is voor dit product nog geen productondersteuning aangevraagd

Please, wait...

Geef je mening en beoordeel dit product

Please, wait...