Wookah - Arctic Blue (V2)

Op voorraad
€ 349,00

Prachtige Wookah Crystal – Arctic Blue in unieke stijl

Het Poolse merk Wookah ontwikkelt waterpijpen in geheel eigen stijl. Deze laten zich kenmerken door stangen van hout, verstevigd met hoogwaardig V2A roestvrij staal. Hierdoor zijn de pijpen goed bestand tegen schade, en het geeft de modellen een eigentijds uiterlijk. Je bent daarnaast ook verzekerd van uitstekende kwaliteit dankzij het gebruik van de precisietechnologie van CNC-machines. Je kunt dus zeer goede rooksessies houden en haalt bovendien een waar kunstwerk in huis. In 2015 won Wookah terecht een prijs voor beste product van het jaar.

Wookah waterpijp schudt de boel op

Het Arctic Blue model bevat een lange, gladde stang van prachtig, roestvrij staal. Afgewerkt met hout torent de shisha 64 centimeter lang omhoog, en is eenvoudig op de in elkaar te zetten door middel van een schroefsysteem. Bovendien kun je de ventieldop er eenvoudig uithalen om een tweede slang aan te sluiten. Je hebt voor deze Wookah waterpijp dus GEEN slangadapter nodig. Het totale model weegt ongeveer 3 kilogram. Bekijk voor een presentatie deze video.

Wookah – Arctic Blue wordt geleverd met:

  • Arctic Blue stang van 64cm
  • Luxe kristallen vaas
  • Kolenschaal

Let op: Deze waterpijp wordt geleverd zonder slang en tabakskop!

Passen alle slangen en tabakskoppen op deze waterpijp? :

Ja, in principe zijn alle producten op onze website aansluitbaar en uitwisselbaar, mits anders is aangegeven op de productpagina. Om die reden adviseren we dan ook om alle producten via Premium-Hookahs aan te schaffen zodat je zeker weet dat ze aansluiten en dat ze authentiek zijn (helaas is er veel namaak op de markt. Premium-Hookahs garandeerd je van 100% originele producten!). Wanneer je via je klantaccount bestelt, profiteer je niet alleen van het sparen van Premium punten, maar kun je in de toekomst ook gemakkelijker passende reserveonderdelen terug vinden op basis van je aankoopgeschiedenis. Ook kunnen wij je sneller helpen bij vragen over je producten en bevestigen of een product zal gaan aansluiten en een goede combinatie vormt.


Unieke en exclusieve waterpijp producten verkrijgbaar bij Premium-Hookahs

Let op: Helaas zijn er van dit product veel namaakartikelen op de markt. Premium-Hookahs is de officiele dealer van dit product in Nederland. Hierdoor kunnen wij de origine van dit product garanderen!

Kenmerken
Merk Wookah
Herkomst Poland
Productie Handgemaakt
Diffuser Geen
Sluiting Klik
Rookkamer Traditioneel
Kwaliteit Premium (A+)
Type Vaas Glas (Extra dik)
Wordt geleverd Zonder slang en zonder kopje
Kleur Blauw, Transparant, Wit
Max. aantal slangen 1 slang, 2 slangen
Lengte 64.0000
Formaat Medium (46cm - 68cm)
Model Modern
Gewicht stang (Gram) Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wookah - Arctic Blue (V2)
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven