Wookah - Iroko Classic (V2)

Op voorraad
€ 444,00

Prachtige Wookah – Wood Iroko in unieke stijl

Pools merk Wookah ontwikkelt waterpijpen in geheel eigen stijl. Deze laten zich kenmerken door stangen van iroko hout, verstevigd met hoogwaardig V2A roestvrij staal. Goed bestand tegen schade, met een eigentijds uiterlijk. Daarnaast ben je verzekerd van uitstekende kwaliteit, dankzij het gebruik van de precisietechnologie van CNC-machines. Je kunt dus zeer goede rooksessies houden en haalt bovendien een waar kunstwerk in huis. In 2015 won Wookah - terecht - een prijs voor beste product van het jaar.

Wookah – Wood Iroko wordt geleverd met:

  • Wood Iroko stang van 64cm
  • Massief houten vaas
  • Kolenschaal

Let op: Deze waterpijp wordt geleverd zonder slang en tabakskop. 

Passen alle slangen en tabakskoppen op deze waterpijp? :

Ja, in principe zijn alle producten op onze website aansluitbaar en uitwisselbaar, mits anders is aangegeven op de productpagina. Om die reden adviseren we dan ook om alle producten via Premium-Hookahs aan te schaffen zodat je zeker weet dat ze aansluiten en dat ze authentiek zijn (helaas is er veel namaak op de markt. Premium-Hookahs garandeerd je van 100% originele producten!). Wanneer je via je klantaccount bestelt, profiteer je niet alleen van het sparen van Premium punten, maar kun je in de toekomst ook sneller passende reserveonderdelen terug vinden op basis van je aankoopgeschiedenis. Ook kunnen wij je gemakkelijker helpen bij vragen over je producten en bevestigen of een product zal gaan aansluiten en een goede combinatie vormt.

Let op: Dit product wordt op bestelling hand geproduceerd. Het productieproces en levertijd van dit product kan daardoor een iets langere levertijd hebben. Wij hanteren daarom bij dit product een levertijd van 7 tot 14 dagen.  

Kenmerken
Merk Wookah
Herkomst Poland
Productie Handgemaakt
Diffuser Geen
Sluiting Klik
Rookkamer Traditioneel
Kwaliteit Premium (A+)
Type Vaas Hout
Wordt geleverd n.v.t.
Kleur Bruin
Max. aantal slangen 1 slang, 2 slangen
Lengte 64.0000
Formaat Medium (46cm - 68cm)
Model Traditioneel
Gewicht stang (Gram) Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wookah - Iroko Classic (V2)
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven